Politica de livrare & anulare

Cum comanzi

Comenzile sunt livrate din laboratorul nostru, din București, Nicolae Banul 103 şi ajung la destinaţie în funcție de data stabilită de comun acord cu clientul. Comenzile se plasează cu cel puțin două zile înainte. Toate comenzile înregistrate într-o zi în sistemul nostru până la ora 18:00 sunt pregătite în ziua imediat următoare şi ajung la destinaţie apoi în funcție de data stabilită, având în vedere condiția de comandă cu două zile înainte. Timpul de livrare al torturilor poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate și alți factori externi, trafic, vreme. Încercăm să livrăm cât mai aproape de intervalul sugerat, însă nu putem garanta o oră fixă. La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 30 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda. Programul de livrare este de luni pana sambata într-un interval stabil de la 10:00 la 16:00, însă în funcție de programul intern poate fi mai extins. Te rugăm să ne contactezi pentru ore specifice de livrare (9 dimineața, 7 seara).

Metode de transport

Produsele sunt livrate de noi, în cutii frigorifice, iar clientul trebuie să recepționeze pachetul de la șofer în fața locuinței. Livrarea se face doar în București și în proximitate (Ilfov, Voluntari, Afumați).

Costuri

Pentru comenzile plasate, costul livrării este calculat având în vedere distanța de la adresa laboratorului până la destinație, dus-întors.

Anulare

Comenzile pot fi anulate cu minim 24 de ore înainte de livrare sau de ridicare comandă. Vă rugăm să ne scrieți la orders@kinbythebun.com.Daca înștiințarea este făcută în mai puțin de 24 de ore, comanda nu mai poate fi anulată.

Dacă metoda de plată pentru o comandă anulată a fost prin card bancar, returnarea banilor se va face în minimum 15 zile și maxim 20 de zile de la anularea comenzii.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Produse
0 items Coș
My account